Meld je aan voor SPARC Incubator

Meld je nu aan!

Ben je geïnteresseerd?
Vul dan nu het formulier in en meld je aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam, e-mailadres, telefoonnummer en functie van de medeoprichters

Om deel te kunnen nemen aan het Incubator programma is een inschrijving bij de KvK een vereiste.

Deelnemers aan het SPARC-incubator programma krijgen een werkplaats aangeboden voor minimaal zes en maximaal 12 maanden, in het Strijp TQ gebouw van Fontys Hogescholen.

Wij gaan daadwerkelijk aan de slag met jouw product. De Incubator draait om het verder ontwikkelen en innoveren van je idee. Dat betekent wel dat de technologie al gereed moet zijn om te testen. Het moet minimaal een prototype zijn, dat klaar is voor eerste gebruik. Heb je wel een briljant idee, maar (nog) geen MVP, vul dan toch de vervolgvragen in, want we kunnen misschien je idee wel ergens onderbrengen, zoals in onze EdTech- of openminor.

Binnen het Incubator programma streven naar onderwijskundige of maatschappelijke impact. We zijn daarom heel benieuwd welke impact jij denkt te kunnen bereiken. Kun je hieronder beschrijven wat je zou willen bereiken en wat je zou willen leren in het incubator programma?

Er zijn verder geen kosten verbonden aan het lidmaatschap, maar om gebruik te kunnen maken van de SPARC voorzieningen, moeten startups lid worden van de vereniging.