SPARC

SPARC* is een coƶperatie, dat wil zeggen een vereniging van zelfstandige (ICT-)bedrijven die hun innovatiekracht in SPARC gebundeld hebben. En om die slagkracht te vergroten werkt SPARC exclusief samen met lectoren, docenten en studenten van Fontys Hogeschool ICT op het gebied van onderzoek en experiment in het Fontys ICT InnovationLab.

SPARC heeft als doel om ICT gerelateerde innovaties te initiƫren en te versnellen. Leden van SPARC brengen onderzoeksvoorstellen in die -na goedkeuring- binnen een onderwijscontext als toegepast onderzoek worden uitgevoerd. In ruil daarvoor dragen de leden van SPARC bij aan het door SPARC beheerde Innovatiefonds van waaruit onderzoeksprojecten gefinancierd worden. Meedoen met SPARC betekent deelnemen aan een innovatieconcept dat uniek is voor Nederland en ook wereldwijd zijn gelijke niet kent.

Leden van SPARC hebben de kans samen te werken met jong technisch talent aan vooruitstrevende ICT-innovatie. Als lid verkent u samen met ICT-student en professional welke kansen nieuwe technologie biedt voor uw bedrijf. Toegepast onderzoek borgt de innovatiekracht, van zowel het bedrijfsleven als van het vakgebied. Daarom ondersteunt en participeert SPARC actief in onderzoekstrajecten van het ICT-beroepsonderwijs.

*SPARC is endorsed by Fontys Hogeschool ICT

Bestuur

SPARC en haar Partners in Innovation zijn next level in onderwijs, ontwikkeling en innovatie van het vakgebied! Maurice van Veghel Bestuursvoorzitter & IT transformation lead Eviden
Connecting education, research, industry and students offers added value for all. Johan van den Heuvel Penningmeester / Group Program Manager - Ionbond