De toekomst uitdagen tijdens ICT In Practice 2021

10 March 2021

Op 4 februari 2021 vond de vierde editie plaats van ICT In Practice, het showcase event waar we de resultaten tonen van de unieke samenwerking met Fontys Hogeschool ICT. Dit jaar een online editie, met presentaties en discussies over uiteenlopende onderwerpen als Robots, Applied Games, Digital Communities, Human Capital, Data & Software Services en Artificial Intelligence. Stuk voor stuk onderwerpen, waar SPARC leden nouw bij betrokken zijn.

Hoewel het niet mogelijk was om, zoals vanouds, samen te komen in het InnovationLab op Strijp TQ, boodt een mooie digitale omgeving een vergelijkbare ervaring. De meer dan 450 bezoekers konden via een digitale lobby, diverse lezingen en discussies bijwonen. Onderzoekers presenteerden in dit format samen met opdrachtgevers onderzoeksprojecten en bespraken de resultaten met experts uit het werkveld. Tussendoor was er ruimte voor 'digitale ontmoetingen' van geïnteresseerden in lobby of op de Fontys Hogeschool ICT minorenmarkt, waar studenten hun ervaringen deelden.

Zorg dus dat u er in 2022 bij bent. Toch benieuwd naar de projecten die uit het unieke partnerschap zijn voortgekomen? Op de website van ICT in Practice zijn de sessies terug te kijken.